Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Open Call | Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς

7 Οκτωβρίου, 2022 - 8 Οκτωβρίου, 2022

Το Genderhood και το Κέντρο Διοτίμα προσκαλούν εκπαιδευτικούς (τυπικής και μη τυπικής) δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάριο σχετικά με την έμφυλη ισότητα. 

Η επιμόρφωση στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, τις υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς και  την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης στους χώρους της εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αθήνα. Το σεμινάριο θα είναι βιωματικό και θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες. Απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή και τις δύο μέρες:

Παρασκευή 07/10/2022, 15:00-20:00
Σάββατο 08/10/2022, 10:30-16:30 και 

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις επικοινωνήστε με το info@genderhood.org ή το capacitybuilding.diotima@gmail.com

PRESS-Genderhood-σεμινάριο-ιεπιμόρφωσης-εκπαιδευτικοί-

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Οκτωβρίου, 2022
Τέλος:
8 Οκτωβρίου, 2022