Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Open call | Σεμινάριο για Κοινωνικές/ους Λειτουργούς

23 Ιουνίου, 2022 @ 3:00 μμ - 24 Ιουνίου, 2022 @ 8:00 μμ

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood.

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί επαγγελματίες πρώτης γραμμής και συγκεκριμένα Κοινωνικές/ους Λειτουργούς, Δικηγόρους και Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάρια σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αθήνα μέσα στον Ιούνιο.

Το διήμερο σεμινάριο στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών και επιζώντων. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των επαγγελματιών και τις δύο μέρες.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων το σεμινάριο είναι 3 εργάσιμες μέρες πριν την έναρξή του. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το capacitybuilding.diotima@gmail.com

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Ιουνίου, 2022 @ 3:00 μμ
Τέλος:
24 Ιουνίου, 2022 @ 8:00 μμ