Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Open Call | Σεμινάριο για επαγγελματίες πρώτης γραμμής

28 Νοεμβρίου, 2022 - 29 Νοεμβρίου, 2022

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί επαγγελματίες πρώτης γραμμής, που που έρχονται σε επαφή με άτομα που έχουν εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάριο σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην Αθήνα, Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου 15:00-20:00.
Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/DCShaUnowVLX8Mc29.

Το διήμερο σεμινάριο στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών και επιζώντων.

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τις δύο μέρες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το σεμινάριο είναι 3 εργάσιμες μέρες πριν την έναρξή του. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το capacitybuilding.diotima@gmail.com ή στο 6998149977.

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Νοεμβρίου, 2022
Τέλος:
29 Νοεμβρίου, 2022