Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Open Call | Σεμινάριο για Επαγγελματίες Κοινωνικής εργασίας

24 Νοεμβρίου, 2022 - 25 Νοεμβρίου, 2022

Το Κέντρο Διοτίμα προσκαλεί επαγγελματίες Κοινωνικής εργασίας, που ενδέχεται να κληθούν να υποστηρίξουν άτομα με εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν σε σεμινάριο σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί online, μέσω της πλατφόρμας Zoom Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 15:00-20:00.
Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/ofGaxdC1MEb9FMM29

Το διήμερο σεμινάριο στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν τη συναίνεση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και την υποστήριξη επιζωσών και επιζώντων. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τις δύο μέρες.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το σεμινάριο είναι 3 εργάσιμες μέρες πριν την έναρξή του. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επόμενο σεμινάριο με την ίδια θεματική σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες & ερωτήματα για τις επιμορφώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το capacitybuilding.diotima@gmail.com ή στο 6998149977.

 

Το έργο “PRESS: Πρόληψη – Απόκριση – Υποστήριξη νεαρών επιζωσών σεξουαλικής (διαδικτυακής) παρενόχλησης και βίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του CERV Project Grants με τη χρηματοδότηση της ΕΕ. Συντονιστής φορέας είναι το Κέντρο Διοτίμα και εταίροι το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και το Genderhood

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Νοεμβρίου, 2022
Τέλος:
25 Νοεμβρίου, 2022